Ons Koor tijdens de Corona Crisis

Posted by tim - januari 3, 2020 - Optreden - 2 Comments

Zaterdag 18 juni


IMG-20220620-WA0012
Eindelijk weer een optreden gehad bij Rotjekoor een korenfestival in Rotterdam, wat ons betreft hopelijk een einde aan dit corona tijdperk.

Dinsdag 18 januari 2022

We zijn weer begonnen weliswaar nog met de nodige regels, maar het voelt weer fijn, nu maar duimen dat het eindelijk eens over is.
Dan kunnen we dit hoofdstuk afsluiten.

vrijdag 6 augustus 2021

Eindelijk een lichtpuntje, we hebben besloten om 7 september weer te beginnen  en om al een beetje in de stemming te komen hebben we een gezellig samen zijn georganiseerd bij de Kerels aan de Maas.

20210806_145422bordje

Er waren 19 dames van de 22 aanwezig, dus een mooie opkomst. Iedereen popelt om weer te gaan zingen, nu maar hopen dat Corona echt geen roet meer in het eten gooit.
We gaan er  flink tegenaan, nieuwe leden zoeken en hard studeren, zodat we op 19 november 2022 een mooi concert  neer kunnen zetten.

Woensdag 5 mei 2021

Inmiddels is het  5 mei 2021 en wie had kunnen denken dat we na een jaar nog niet kunnen repeteren. Er zijn wel weer wat versoepelingen, maar zingen is er nog niet bij.
Er is dus eigenlijk weinig te melden, we hebben de hoop gevestigd op september, dan hopen we een nieuwe start te maken

Dinsdag 10 n0vember, 2020

Met een kleine groep toch nog gezongen, maar nu weer afgelast t/m 17 november.
En het eind is nog niet inzicht. we missen allemaal heel erg het zingen!!!!!

Dinsdag 13 oktober, 2020

Helaas is het virus weer in sneltreinvaart aan het uitbreiden, dat maakt veel mensen bang en voorzichtig.
We hadden weer een beetje ons ritme opgepakt en de laatste weken werd  er weer gezongen.
Nu weer even een pas op de plaats.!

Dinsdag 28 september, 2020

We zijn alweer 3 weken aan de slag met onze nieuwe dirigent, Patrick van Dessel  en ondanks de strenge regels en de afstand hebben we fijn gerepeteerd. Zoals het er nu uitziet is Corona voorlopig niet weg. 

Dinsdag, 8 september 2020
Vanavond dus voor het eerst weer gezongen na een half jaar

IMG-20200909-WA0000

Alles is gelukkig goed geregeld  in de kerk, maar het was wennen met zingen,We zitten zo ver uit elkaar dat je  alleen jezelf hoort zingen.
Maar wel heerlijk dat het weer mag en kan, al is het met strenge regels.

IMG-20200909-WA0003

Vanavond hebben we ook afscheid genomen van onze dirigente Judith, zij vertrekt naar Engeland. Volgende week de 15e september beginnen we met een nieuwe dirigent: Patrick van Dessel

 

Maandag 31 augustus, 2020
Nou eindelijk , het ziet ernaar uit dat we 8 september weer voorzichtig gaan beginnen, de kerk start de 3e september met het 1e koor en we zijn benieuwd hoe het zal gaan.
Het zou wel heerlijk zijn om weer te zingen, velen van ons kijken er naar uit.

Woensdag 19 augustus, 2020
De vakantie is bijna voorbij, helaas het Virus nog niet, dus het is nog onzeker of we per 1 september weer kunnen zingen. Als de kerk waar we repeteren weer open gaat, dan zal dit onder strikte regels moeten, dus we zijn druk met bekijken hoe of wat.

Vrijdag 19 juni, 2020
Weer een maand verder en nog geen concreet nieuws, dus gaan we eerst 2 maanden vakantie houden en hopelijk komt  er half augustus wat meer duidelijkheid.

Woensdag 27 mei, 2020
Inmiddels zijn we weer een maand verder en is er nog geen repetitie, we verwachten dat we per 1 september pas weer kunnen beginnen.
Zingen is levensgevaarlijk, zeggen  artikelen in kranten en op TV.   Dit word nu onderzocht.
We hebben de geplande concerten gecanceld en hopen volgend jaar ergens in november alsnog een groot concert te geven.
Ons bestuur heeft veel video vergaderd en moest steeds weer een stapje terug doen. Een enquette onder de leden wees uit dat men liever niet voor 1 september wil beginnen.

Dinsdag 24 maart, 2020
helaas ligt alles stil, geen repetitie,s  tot zeker 1 juni vanwege het Corona virus,  maar achter de schermen gaan we gewoon door  om de concerten in  De Ontmoetingskerk mogelijk te maken.!

Dinsdag 25 februari, 2020
onze eerste repetitie met het combo. We hebben al aardig wat in ons hoofd zitten, maar er komen veel nieuwe nummers dus dat wordt hard studeren voor ons.

25febrepetitiecombo]         25febcomborepetitie

Dinsdag 28 januari, 2020
hebben we de 1e repetitie gehad met de pianiste en de basgitarist, Het gaat al een beetje vorm krijgen

25januarirrepetitie            repetitiebassist

2 comments

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>