Dirigente

judith8

Vanaf september 2018 staat musicalkoor Happy Together onder de deskundige leiding van Judith Ellis.

Opgegroeid in Groot-Brittannië voltooide zij haar muzikale opleiding aan de Royal Academy of Music te Londen. Deze opleiding rondde zij af met meerdere certificaten:
klassieke zang(sopraan), piano, klarinet en muziekonderwijs. We kunnen dan ook zeggen dat haar deskundigheid heel divers is.
Vanaf 1992 woont zij in Nederland en heeft zij haar plek in de Nederlandse muziekwereld weten te vinden. Als klassiek sopraan werkte zij met grote namen.
Haar langdurige ervaring als soliste in opera- en operettekoren, in ensembles en als koorlid gebruikt zij bij ons door met de juiste persoonlijke aanpak individuele mogelijkheden van koorleden aan te moedigen en te verbeteren.
Haar achtergrond als dirigente en begeleidster van meerder koren en haar ervaring in het coachen en produceren van musicals maakt het plaatje compleet: zo vormt zij dertig individuen om tot een koor!
Wij hebben in Judith Ellis een dirigente gevonden die individuele mogelijkheden gebruikt om een harmonieus zingend koor te vormen.
Happy Together straalt onder haar leiding plezier in het zingen uit en na elke nieuwe uitvoering of concert horen wij uit het publiek dat kwaliteit en muzikaliteit van Happy Together weer is gegroeid.
Voor musicalkoor Happy Together valt het dan ook niet moeilijk te zeggen:

Hier staat een dirigente die door haar persoonlijkheid, deskundigheid, enthousiasme en tomeloze
inzet voor musicalkoor Happy Together de juiste persoon is.

Wij zijn dan ook ontzettend blij dat we haar onze dirigente mogen noemen!

Judith Ellis heeft sinds 2015 haar eigen muziekschool:
Judes Academy of Music, te Dordrecht.