Nieuwe leden

Posted by Jeanet - oktober 19, 2018 - Uncategorized - 4 Comments

SindsĀ  deze maand zijn er nieuwe leden bijgekomen. We heten ze van harte welkom en wensen ze veel zangplezier.

4 comments

 • Lies Huizenga zegt:

  iedereen fijne feestdagen en een mooi 2019

 • Sjoukje zegt:

  Hallo allemaal,
  Allereerst iedereen bedankt voor de bezoekjes, lieve kaarten en berichtjes, ben er blij mee, zou morgen de volgende chemo krijgen , is een week uitgesteld ivm infectie aan mijn been, deze moet eerst behandeld worden, heb gelukkig ook goed nieuws, vrijdag mag ik dus naar huis, morgen zullen alle voorzieningen welke ik nodig heb worden afgeleverd, zodat ik veilig in mijn eigen huis kan zijn, ik denk dat dit mij heel goed zal doen, deze keer heb ik best heimwee, een mooi vooruitzicht.
  Maar dan nu jullie 1e gastoptreden met Judith, hoe leuk is dat,a.s vrijdag Kerstoptreden, ga jullie natuurlijk alle succes maar vooral plezier wensen en hoop dat het een mooie avond wordt, ook aan jou Judith, heel veel plezier met de dames, jammer natuurlijk dat ik er niet bij ben, maar er zal wel een filmpje gemaakt worden zodat ik het toch kan zien, dames, succes vrijdag en de lieve groetjes van mij, veel zangplezier,

  Sjoukje

 • Ditha zegt:

  Ik ben net even bij Sjoukje geweest. Ze voelde zich vandaag gelukkig iets beter. Ze vond het gezellig dat ik er was. Ook kwam Annie binnen . Annie wordt 90 volgende week en nog heel fit. En ik moest van Sjoukje en van Annie iedereen de groeten doen.
  Ditha

 • Anja zegt:

  Wie heeft toevaalig mijn bruine map meegenomen of gezien dinsdagavond?
  En weet waar hij nu is?
  Groetjes Anja

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>